
Gateste cu Chef Samuel!
Bucharest, 31 martie 2017
L’ATELIER – l'art culinaire.
Citeste mai mult

Gateste cu Chef Samuel!
Experimentati arta gatitului si savoarea preparatelor create chiar de dumneavoastra la L’Atelier l’art culinaire! O cina la restaurantul L'Atelier este o experienta deosebita si o celebrare a aromelor remarcabile ale bucatariei franceze create de maestrul bucatar Samuel Le Torriellec. Chef Sam ridica gatitul la nivelul artei si transforma retetele obisnuite in dish-uri sofisticate si impecabil realizate.
V-ar placea sa invatati trucuri noi si sa primiti sfaturi despre cum sa realizati cele mai reusite preparate culinare? Aveti ocazia sa fiti partenerul lui Chef Sam in bucatarie unde puteti gati alaturi de el un dish din meniul L’Atelier, care sa va surprinda atat pe dumneavoastra, cat șs o persoana draga, pe care vreti sa o impresionati.
Tot ce trebuie sa faceti e sa alegeti un fel de mancare din meniul L’Atelier, invatati cum sa alegeti ingredientele, iar apoi veti descoperi cum sa il preparati alături de Chef Sam. Dupa pregatirea preparatului, veti putea sa il si savurati, intr-o ambianta de un farmec aparte, in restaurantului L’Atelier.
Sesiunile de gatit alături de Chef Samuel Le Torriellec pot fi realizate cu una sau doua persoane si sunt valabile numai pentru cina.
Pentru rezervari va rugam sa sunati la 021 300 5708.
Costurile pentru o sesiune de gatit alaturi de Chef Sam sunt: 1000 lei / sesiune / o persoana si 1500 lei / sesiune / doua persoane.
Dupa lectia de gatit, poti sa savurezi preparatul in cadrul restaurantului. Bauturile nu sunt incluse in pret.
Let us uncover the Master Chef in you!

Epoque lanseaza L'Atelier, atelierul de arta culinara.
Bucuresti, 04 decembrie 2013
Hotel Epoque anunta lansarea l’Atelier – art culinaire, introducand noul concept al restaurantului gastronomic care face parte din domeniul Epoque. L’Atelier devine o destinatie in sine, propunand un univers culinar inspirat, cordial si surprinzator, pastrand in acelasi timp valorile definitorii care au consacrat restaurantul: infinita subtiliate a gastronomiei franceze si servirea impecabila.
Citeste mai mult

Epoque lanseaza l’Atelier, atelierul de arta culinara
Bucuresti, 4 decembrie 2013
Hotel Epoque anunta lansarea L’Atelier – l'art culinaire, introducand noul concept al restaurantului gastronomic, care mizeaza pe corespondenta intre arta culinara si artele frumoase ca sursa de inspiratie. L’Atelier devine o destinatie in sine, propunand un univers culinar inspirat, cordial si surprinzator, pastrand in acelasi timp valorile definitorii care au consacrat restaurantul: infinita subtilitate a gastronomiei franceze si servirea impecabila.
L’Atelier este restaurantul frantuzesc care ofera o experienta culinara completa si captivanta si care se concentreaza pe individualitate si pe armonie. Sub motto-ul “l'art culinaire”, oaspetii descopera in L'Atelier creatii unicat, care acorda in mod firesc gourmet-ul pictural, tusele spontane si bucuria de a gati a Chef-ului cu rigoarea tehnicilor gastronomice, toate puse in valoare de un serviciu remarcabil.
Stephane Simond, Executive Chef si un pasionat al haute cuisine francaise, reinterpreteaza cu o sublima generozitate temele clasice in ritmuri noi si exuberante. Avand un enorm respect pentru ingredientele de sezon si obsesia detaliilor decisive, Chef Simond a imaginat in L'Atelier o bucatarie bogata si vibranta, al carei atribut esential este emotia.
“La trei ani de la inaugurarea Epoque suntem incantati de parcursul absolut fantastic demonstrat de hotel si de restaurant si suntem extrem de onorati de recunoasterea constanta primita pentru serviciile boutique de luxe pe care le oferim. Consideram ca pasiunea pentru gastronomia franceza face parte din ADN-ul Epoque si ca restaurantul a atins momentul de maturitate in care merita sa isi consacre propria individualitate. Noul brand, L'Atelier – l'art culinaire, identifica si exprima personalitatea si valorile bucatariei si ale artei culinare, si mai mult, creeaza reperele de confort si excelenta pentru comunitatea pasionatilor de gastronomie” declara Diana Popescu, Owner Epoque & L’ Atelier.
Adresandu-se atat gastronomilor si pasionatilor bucatariei franceze din Bucuresti, cat si celor ce doresc o experienta culinar-artistica unica, L’Atelier isi intampina oaspetii intr-o locatie singulara, chiar langa Parcul Cismigiu, si intr-un decor rafinat, in tonuri nobile si calde, menit sa accentueze descoperirea gastronomica.
Meniul se reinnoieste cu fiecare anotimp si este structurat in feluri sezoniere, specialitatile casei si creatii ce poarta semnatura Chef-ului. Cartea de vinuri completeaza in mod elegant experienta gastronomica, L’Atelier prezentand oaspetilor o interesanta colectie de vinuri romanesti, precum si o selectie bogata de vinuri internationale care reuneste peste 100 de etichete de pe 5 continente.
De asemenea, Le Chef se ocupa personal de alcatuirea selectiilor pentru evenimentele private si creeaza meniul pentru business lunch, evenimente exclusive si pentru cinele festive.